Κεριά - Αρωματικά Χώρου

Κεριά - Αρωματικά Χώρου Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Ενεργά φίλτρα

Κερί Αρωματικό Βάζο ΛΕΒΑΝΤΑ

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΛΕΒΑΝΤΑσε χρώμα μοβΔιαστάσεις 10cmΚερί αρωματικό σε βάζο με καπάκι με αιθέριο έλαιο λεβάντα. Μέσα σε βαζάκι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

2,60 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό Βάζο Μανόλια

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΜΑΝΟΛΙΑσε χρώμα γαλάζιοΔιαστάσεις 10cmΚερί αρωματικό σε βάζο με καπάκι με αιθέριο έλαιο μανόλια. Μέσα σε βαζάκι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

2,60 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό Βάζο Πράσινο Μήλο

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟσε χρώμα κίτρινοΔιαστάσεις 10cmΚερί αρωματικό σε βάζο με καπάκι με αιθέριο έλαιο πράσινο μήλο. Μέσα σε βάζακι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

2,60 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό Βάζο Πορτοκαλί

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙσε χρώμα πορτοκαλίΔιαστάσεις 10cmΚερί αρωματικό σε βάζο με καπάκι με αιθέριο έλαιο πορτοκάλι. Μέσα σε βάζακι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

2,60 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό Βάζο ΒΑΝΙΛΙΑ

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΒΑΝΙΛΙΑσε χρώμα ροζΔιαστάσεις 10cmΚερί αρωματικό σε βάζο με καπάκι με αιθέριο έλαιο βανίλια. Μέσα σε βαζάκι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

2,60 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό ΠΗΛΙΝΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 740GR

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 740GRσε χρώμα καφέΔιαστάσεις 740 grΚερί αρωματικό σε πήλινο με αιθέριο έλαιο βανίλιας 740gr. Μέσα σε βαζάκι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

7,00 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό Ποτήρι ΒΑΝΙΛΙΑ

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΒΑΝΙΛΙΑσε χρώμα μαύροΔιαστάσεις 10cmΚερί αρωματικό σε γυάλινο κουτί με αιθέριο έλαιο βανίλιας. Μέσα σε κουτάκι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

8,00 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό Ποτήρι ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟσε χρώμα μαύροΔιαστάσεις 10cmΚερί αρωματικό σε γυάλινο κουτί με αιθέριο έλαιο βατόμουρο. Μέσα σε κουτάκι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

8,00 € με ΦΠΑ

Κερί Αρωματικό ΠΗΛΙΝΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 1075GR

ΚΕΡΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 1075GRσε χρώμα καφέΔιαστάσεις 1075 grΚερί αρωματικό σε πήλινο με αιθέριο έλαιο βανίλιας 1075gr. Μέσα σε βαζάκι για να διατηρείται το άρωμα του. Δημιουργήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο χώρο σας.

11,00 € με ΦΠΑ