Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Αποστολές

Η εταιρεία ideaspiti συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.  Εκτός από την ‘’παραλαβή στο σπίτι’’ μπορείτε να επιλέξετε και την ‘’παραλαβή από το κατάστημα’’ για να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.

Tο κόστος αποστολής ανά παραγγελία σε όλη την Ελλάδα είναι 

Για Μικρά αντικείμενα 5€

Για Μεσαίου βάρους αντικείμενα 10€

Για Ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα κλπ) το κόστος αποστολής θα υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε με το κατάστημά μας

Κόστος Αντικαταβολής +2€

*Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 79€. Δεν ισχύει για ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα κλπ)

  • Παράδοσή αποστολών σε 1-4 ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι παραγγελίες σας που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 13:00μ.μ., εκτελούνται άμεσα την ίδια μέρα, ειδάλλως την επόμενη εργάσιμη.
  • Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή, η ideaspiti, προτείνει πληρωμή με αντικαταβολή ώστε το κόστος μεταφοράς να παραμείνει στα χαμηλότερα επίπεδα. Διαφορετικά σε περίπτωση κατάθεσης σε λογαριασμό μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ της περιοχής σας.(HOLD ΓΤ)

Οι αποστολές μας είναι καθημερινές, 5 ημέρες την εβδομάδα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παραγγείλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ενημερώνεστε άμεσα για την ακριβή ημέρα παραλαβής του από την εταιρεία.

Έξοδα Αποστολών
Με γνώμονα την χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση των πελατών μας για όλα τα προϊόντα που παραδίδονται, ισχύουν τα ακόλουθα για τα έξοδα αποστολής:

·         ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες άνω των 79€, *Δεν ισχύει για ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα κλπ). Ισχύει για όλους τους τρόπους πληρωμής

*ΣΕ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΛΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ .

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  

Πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων. Κόστος αντικαταβολής +2€

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

GR 7701722610005261090342319